Terug naar www.businessinwind.com

Werken bij Business in Wind

Ontdek een wereld van mogelijkheden en groei.
Jouw volgende carrièrestap begint hier bij Business in Wind!

bekijk alle vacatures

Wij zijn Business in Wind

Bij ons gaan dingen net even anders. Wij houden niet van eenvoudige en repeterende projecten, wij richten ons graag op de specials waar veel kennis en ervaring een vereiste voor is. Deze passie drijft ons elke dag om te blijven innoveren en om dingen anders aan te pakken wanneer situaties soms onmogelijk lijken. Samen als één team altijd de schouders eronder. Daarom is ook geen enkel project voor ons te gek of te complex. Wij nemen graag die verantwoordelijkheid op ons en stellen onzelf de vraag: Hoe kan het wel? Dat heeft ons tot nu toe wereldwijd hele mooie projecten opgeleverd. 

Uiteraard doen we dit allemaal op een veilige manier. Onze toewijding aan veiligheid is net zo stevig als de fundamenten van onze teruggeplaatste turbines. Voor onze mensen nemen we geen genoegen met middelmatigheid als het op veiligheid aankomt. Dit staat dus altijd centraal in al onze activiteiten.  

Wij willen nog heel lang een positieve impact maken en sharing commitment zorgt ervoor dat we toewijding op dat gezamenlijke doel houden. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

Alle vacatures

Filter by